"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Eltérő méretű takarófólia

Takarófólia

Takarófólia

Egy lakásfelújítás során elég gyakran szükség van arra, hogy a bútorokat és más tárgyakat biztonságban tudjunk a fröccsenő festéktől. Akár a szoba közepére zsúfoljuk össze ezeket, vagy éppen a nagyobb hely érdekében kivisszük az udvarra, a takarófólia remek lehetőséget kínál a megóvásukra. A kellően betekert tárgyak az esőtől, portól, napsütéstől és minden egyéb külső szennyeződéstől védve lesznek.

Természetesen eléggé méretes darabokra lehet szükségünk, amelyekkel mindent gondosan leszigetelünk. A takarófólia éppen ezért több méteres gurigákban kapható és tetszőlegesen kiválasztható a szélessége is. Érdemes többet vásárolni belőle, mert sohasem tudhatjuk, hogy mikor fog ismét jól jönni és amúgy sem foglal sok helyet.

Az interneten nagyon könnyedén rátalálhatunk a takarófólia termékekre és akár meg is rendelhetjük azokat. Pár nap elteltével, amint kiszállításra kerültek már el is kezdhetjük használni. Mindenképpen figyeljünk a méretekre, mert az eltérő arányok költségnövekedéssel járhatnak.

Kategória
Címkék