"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Elképesztő falmatricák a Katicamatrica weboldalon

Katicamatrica

Katicamatrica

Gondolt már rá, hogy ne csak a falak színével játsszon, hanem formákkal, ábrákkal és mintákkal is? Ha igen, ajánljuk figyelmébe a http://katicamatrica.hu/falmatrica linket, ahol egy olyan nagyszerű megoldásra lelhet, amivel önmaga is belefoghat a lakás dekorálásába.

Ugyanis a falmatricák helyes felvitele könnyedén elsajátítható, így csak ki kell választani a megfelelő darabokat, kell egy kis kreativitás meg kézügyesség és teljesen megváltoztatható a lakás hangulata.

A komor előszobát feldobhatja néhány vidám mintával, a nagyszobának adhat egy színfoltot a családi képekkel kiegészített falmatricával és a gyerekszobából pedig igazi mesebirodalmat varázsolhat.

Sőt, egy kis képzelőerővel a fürdőszoba és a konyha stílusa is átalakítható, néhány jó megválasztott minta által, amiben a http://katicamatrica.hu/falmatrica weboldal nagy segítségére lehet és még a családtagok sem fognak ráismerni a lakás különböző helyiségire. Pedig nem csinál egyebet, csak felragaszt néhány matricát, de senki nem képzelni, hogy mekkora lehet a változás.

Kategória
Címkék