"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Baba pihenőszék már egészen pici kortól

A babák már egészen pici korukban igénylik a külvilág ingereit, szeretnek rácsodálkozni a környezetükre. A baba pihenőszék lehetővé teszi, hogy ezt a legnagyobb kényelemben és biztonságban tegyék.

Bizonyos elméletekkel ellentétben, egy ilyen eszköz egyáltalán nem káros a picik fejlődésére, sőt, kifejezetten jó hatással van rá. Puha és teljes testhosszában megtámasztja a babát, ezért nyugodtan lehet használni. A szülőknek kifejezetten hasznos, hiszen egy ilyen székben bárhol maguk mellett tudhatják a babájukat. A baba pihenőszék ugyanis könnyen szállítható, ezért a kicsinek akár egész nap lehetősége van az anyukája közelében lenni. Szórakoztató jellege is van, hiszen zenélő, rezgő vagy hintáztató funkcióval van ellátva.

Nagyon hasznos eszköz, hiszen fekvőalkalmatosság és játék egyben. A baba pihenőszék típusok többségét már újszülött kortól lehet használni, de van olyan is, amelyiket csak 6 hónapos kortól. A hintáztatható változat lecsendesíti és elaltatja a kicsit, aki a székben a legnagyobb kényelemben szunyókálhat.

Kategória
Címkék