"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Az Ormi bőrönd öröm az egész családnak

ormi bőrönd

Ormi bőrönd

Önnek is első a minőség? Az Ormi bőrönd számtalan fazonja között biztosan talál magának olyat, amilyet keres. Minden utazási módhoz passzol, legyen az földön, vízen vagy a levegőben. A kerekeken gurulókat könnyedén maga mellett tudja tolni, kis erőbefektetéssel is. Mivel a súly eloszlik, így sokkal könnyebbnek érzi majd.

Nem beszélve a tartós ABS borításról. Ezek strapabíróak és könnyű a szerkezetük is. Mindhárom méretben megtalálhatóak a webáruházunkban, kicsi, közepes, de a nagyobb fajták közül is válogathat. Nem kell külön-külön megvennie az Ormi bőrönd darabjait, mert szettben is az Öné lehet. Három különböző koffer egyben, ami az egész családnak közös ajándék lehet. Így azonos stílusban utazik mindenki.

Nem kell keresgélni az egymáshoz passzoló színeket. A gyerkőcöknek a kisebb, édesapának a középső és természetesen édesanyának jár a nagy. Úgy is mondhatnánk, hogy három legyet üt egy csapásra. Ráadásul a kicsik mindig nagyon boldogok, ha ugyanolyan holmijuk lehet mint a felnőtteknek. Mindenkinek örömet jelent egy Ormi bőrönd, kortól függetlenül.

Kategória
Címkék