"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Az öntözésvezérlő elvégzi Ön helyett a munkát

Öntözésvezérlő

Az automata technológiák terjedésével a mezőgazdaságban is találkozhatunk, mégpedig az öntözéstechnika terén. Az öntözésvezérlő egy olyan digitális szabályzó egység, amely közvetlenül a kerti csapra telepíthető és az egy vagy kétkörös kimenetén keresztül, a kiépített öntöző csőhálózatba kiáramló víz mennyiségét szabályozza előre programozható megoldással.

Ennek köszönhetően Ön precízen megtervezheti, hogy figyelembe véve az időjárás jelentéseket, milyen napszakban és hány percig vagy óráig szeretné öntözni az adott növényzetet kertjében. Az öntözésvezérlő egy vagy két kimenettel is rendelkezik, amelyekre gyorscsatlakozóval 3/4”-os csövek csatlakoztathatóak.

Így Önnek nem szükséges otthon tartózkodnia ahhoz, hogy növényei megfelelő mennyiségű vízhez jussanak a nap bármelyik szakában. Az öntözésvezérlő természetesen vízálló, így egy nagyobb esőzés sem tesz kárt benne, viszont a téli időszakra mindenképpen érdemes leszerelni, hiszen akkor a használata egyébként is okafogyottá válik. Tavasszal újra gyorsan telepítheti és programozhatja.

Kategória
Címkék