"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Az álmennyezeti lámpa rejtette lehetőségek

Álmennyezeti lámpa

Az álmennyezet révén nagyon sok minden kivitelezhető, ezért gyakran alkalmazzák az otthonok kialakítása során is. Elsősorban remekül el lehet rejteni vele a plafon egyenetlenségeit, valamint a belső tér magassága is csökkenthető általa. Ugyanakkor különféle álmennyezeti lámpa modellekkel olyan modern és friss megjelenés adható a szobának vagy teremnek, hogy rá sem lehet ismerni az átalakítás után.

Ráadásul az álmennyezeti lámpa révén, sokkal nagyobb fényt lehet biztosítani, mint egy hagyományos csillárral, így ebből a szempontból is előnyös mellette dönteni. A kontaktor.hu weboldalon többféle megoldást is lehet találni, amelyekkel szinte minden elképzelés megvalósítható.

Nem is gondolnánk, hogy mennyire más hangulatot varázsol egy rejtett álmennyezeti lámpa vagy reflektor, de ha a Kontaktor oldalán utánanézünk a lehetőségeknek, akkor látható, hogy némi gipszkarton, gipszrost vagy egyéb lemez segítségével és az álmennyezeti lámpa megannyi fajtájával, igazán csodás dolgok alkothatóak meg, akár esztétikai, akár funkcionális szinten.

Kategória
Címkék