"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A Zsámbék autómentők profi felszerelése

Zsámbék autómentők

Zsámbék autómentők

A települések közti kiépített utakon is bármikor lehet balesetet szenvedni, ezért bármikor is vezessünk, mindig maximálisan oda kell figyelni. A Zsámbék autómentők is pontosan tudják ezt, éppen ezért dolgoznak éjjel-nappal.

A fővárosból kivezető szakaszon sokan gyorsan vezetnek, hiszen az út nagy része egyenes és jó minőségű, ami megengedi a nagyobb tempót. A Zsámbék autómentők viszont nem tanácsolják, hogy nagyon nagy tempóval közlekedjünk, hiszen könnyen balesetet szenvedhetünk, nem beszélve arról, hogy a gépkocsi bármikor elromolhat.

Ha csak kisebb a probléma, akkor tudunk segítséget kérni a legközelebbi autómentőktől, akik aztán el tudják szállítani a sérült járművet. Néhány problémát minden sofőr meg kell tudjon oldani, mint például a kerékcserét, mert előfordulhat, hogy a környéken nincsen segítség.

A Zsámbék autómentők mindig megfelelő felszereléssel végzik a munkát, de nem árt, ha nálunk is van néhány szerszám. Mivel a pótkerék kötelezően kell legyen minden autóban, ezért csak arra kell odafigyelnünk, hogy mindig legyen nálunk emelő és kerékkulcs.

Kategória
Címkék