"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A Tikkurila Európa-szerte kedvelt márka

Tikkurila

Tikkurila

Az egyik legjobb finn festékgyártó termékei most Önnek is elérhetővé váltak. Cégünk ugyanis a festékalapozótól kezdve, a vedres univerzális festékeken át, egészen a speciális effektusokat biztosító változatokig széles palettát biztosít a vásárlóinak. A Tikkurila Európa-szerte bizonyított már, a klasszikus és különleges festékek rengeteg enteriőr dizájner kedvencei. Honlapunkon keresztül 9 literes kiszerelésben is vehet primer alapozót a szobafestéshez, amit száraz és tiszta felületre kell felvinni.

Ez egyfajta ragasztóként szolgál majd a diszperziós szobafestékeknek, bármilyen színárnyalatról is legyen szó. A mész és cement alapú vakolatokra használható univerzális alapozó is, ami a gipszkarton, MDF és tégla felületeken is helytáll.

Az ilyen Tikkurila vízhígítású akrilát latex alapozó a falakra és a mennyezetre egyaránt alkalmazható. Kapukhoz és vaskerítésekhez a renoválás előtt szükség lesz festéklemaróra is, amit szintén meglel a kínálatunkban. Érdemes kitérni a Tikkurila speciális készítményeire is, ilyen például a csillámhatású festék, amit bármilyen festett felületre felvihet.

Kategória
Címkék