"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A pontymatrac nélkülözhetetlen a szállításban

A pontymatrac vigyáz a halra

A pontymatrac vigyáz a halra

A tél folyamán rengeteg lehetőségünk nyílik arra, hogy beszerezzük a tavaszi szezon kezdetére, azokat a megfelelő horgászeszközöket, amelyekre szükségünk lehet. Gyakran, amíg kint nem lehet olyan jól pecázni, inkább a meleg szobában nézzük videókat, hátha tanulunk valamit, vagy éppen látunk újabb eszközöket, mint amilyen lehet a pontymatrac is.

Sokszor felmerülhet számunkra az a probléma, hogy amikor kifogunk egy nagyobb halat és haza akarjuk vinni, akkor mibe helyezzük el, akár a szállítás során, akár addig, amíg még horgászunk. A pontymatrac nagy segítséget tud ebben nyújtani a számunkra. A kialakítása direkt módon úgy történik, hogy a hal ne tudjon magában semmilyen sérülést okozni, még akkor sem, ha elkezd ugrálni.

Több esetben lehet probléma, hogy miután kifogtuk a halat, ha kitesszük a partra, ott magában kárt okozhat. A pontymatrac olyan anyagból készül, ami nagymértékben megakadályozza a csúszkálás lehetőségét, valamint a kipárnázottságának köszönhetően, a sérülés is elkerülhető, így szállítás közben sem kell attól tartani, hogy a hal kicsúszik vagy baja történik.

Kategória
Címkék