"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A pasztell árnyalatokban pompázó festék színek

Festék színek

Minden ember igyekszik kicsinosítani az otthonát. Bizony, a beltéri festék nagy fejfájást okozhat, ugyanis egyáltalán nem mindegy a színválasztás. Egyszerre kell képviselje a lakók stílusát és még a bútorzattal is összhangban kell legyen. Ezért a festék színek általában rengeteg változatban kaphatóak, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt.

Amennyiben képtelen választani a meglévő kínálatból, mert úgy érzi egyik sem az igazi, még mindig ott van a színkeverés opció. Azonban semmi ok az aggodalomra, mert manapság rengeteg vállalat dobott a piacra különböző festék színeket. Minden bizonnyal már kikeverték az otthonába tökéletesen illő árnyalatot, csupán meg kell azt találnia.

A Farrow & Ball például 132 színnel áll a vásárlók rendelkezésére. Az élénkebb változatoktól a történelmi festékeken át, egészen a lágy pasztellszínekig tart a kínálatuk. Már-már garantált, hogy ezen festék színek közül Ön is megtalálja a lakásába illőt. Tekintse meg a tónusokat a honlapjukon és olvassa el bátran a leírást a termékekről!

Kategória
Címkék