"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A naplementékhez illő Chardonnay Brut

Chardonnay Brut

Elég lehet egyetlen korty ahhoz, hogy az ember örökre beleszeressen bizonyos italba. A sajátos illatok, ízek, amelyek kényeztetik az érzékeinket kimondottan azért születtek meg, hogy nekünk örömet okozzanak. Az amúgy is ínycsiklandozó fűszeres halak, fehér húsok és a Chardonnay Brut tökéletesen összeillenek. Ezt mindenképpen muszáj megtapasztalni ahhoz, hogy érezzük és igazán élvezzük.

A szalmasárga pezsgőkülönlegesség szinte teljesen csak Chardonnay szőlőfajtából készül. A gyártók nem voltak restek és a gyümölcsök legjavát válogatták ki. A Chardonnay Brut a rá jellemző propoliszos asszociációkkal rendelkezik, amit a rendszeres fogyatók jól ismernek. Ha eddig még nem volt szerencsénk ezt megtapasztalni, akkor eljött az ideje!

A nyári esték, kellemes naplementék tökéletesen illenek az italhoz, már csak ki kell töltenünk azt és elkortyolgatni. A Chardonnay Brut akkor hozza ki magából a maximumot, ha megfelelő hőmérsékletűre (6-8 fokra) van előhűtve. Ez az átlagos pinceklímától (10 fok) kicsivel hidegebb. Rendeljük meg online a finomságot és gondoskodjunk nagyobb készletről is!

Kategória
Címkék