"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A mop felmosó esős időben nagy szerepet kap

A mop könnyebb takarítást ígér

A mop könnyebb takarítást ígér

Az esős idők alkalmával beköszönt a takarítás ideje is. Nem mindenhol lehet erre szükség, de azokban a helyiségekben igen, ahova először lépünk be a vizes és gyakran sáros lábbelinkkel. Ezen alkalmak könnyebb elviselése érdekében jó, ha kéznél van egy mop felmosó, amelynek segítségével könnyedén fel tudjuk törölni a problémás részeket.

Amikor kint elered az eső, és nekünk bármilyen okból ki kell menjünk, akkor akarva vagy éppen akaratlan, de viszünk magunkkal bizonyos mennyiségű szemetet vagy vizet. Amikor belépünk a lakásba, ahol majd levesszük a lábbelinket, sokszor nagy felfordulást és rendetlenséget tudunk okozni a vizes, sáros lábnyomunkkal.

Amennyiben nem figyelünk oda, még az is lehet, hogy továbbhordjuk a lakásban a koszt, ezért érdemes lehet minél hamarabb eltüntetni azt. Ilyenkor jön jól a mop felmosó, amellyel akár pár mozdulattal minden koszt eltüntethetünk. Miután használtuk az eszközünket, érdemes lehet kiöblíteni jó bő vízzel, majd kicsavarni, és ismét elérhető távolságba helyezni annak érdekében, hogy amennyiben megint szükséges, akkor kéz alatt legyen.

Kategória
Címkék