"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A meleg helyzetekre a hőálló kesztyű a megoldás

Hőálló kesztyű

Hőálló kesztyű

Ahhoz, hogy a megfelelő teljesítmény tudjuk nyújtani a munkánk során, figyelnünk kell a kiváló minőségű munkaeszközökre és védőfelszerelésekre is. Amennyiben nem a nekünk megfelelőt használjuk, nemcsak a munkánk minőségét kockáztathatjuk, de egészségi állapotunkat is befolyásolhatja. A hőálló kesztyű viselése elengedhetetlen az olyan munkák során, amelyek égésveszéllyel járnak.

A nomex szálból kötött kesztyű 350º C, míg az aramidból készült kesztyű akár 500º C hőhatás esetén, 15 másodpercen át nyújt használójának igen jó védelmet. Nem véletlen, hogy ma már a védőruha használatára előírt szabályok betartása kötelező minden munkahelyen, hiszen egy jó hőálló kesztyű számos olyan sebektől kímél meg, amelyeket a munkánk során beszerezhetünk.

Fontos, hogy mindig egy professzionális terméket válasszunk, ne csak a munkaeszközök, hanem a védőruhák esetében is. Soha ne érjük be kevesebbel, mint amit megérdemelnénk! Ha a munkánkból is a maximumot szeretnénk kihozni, a használati tárgyaktól se várjunk kevesebbet!

Kategória
Címkék