"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A megfelelő családi társas kiválasztása

Családi társas

Családi társas

Nincs annál kedvesebb dolog, mint amikor a családtagok együtt töltik az időt úgy, hogy mindegyikük kiválóan szórakozik. Viszont ezt nem mindig olyan egyszerű megvalósítani, mint ahogyan hangzik. Egy jól kiválasztott családi társas hamar összehozhatja a családtagokat, még akkor is, ha egyesek nem mutatnak hajlandóságot erre.

A kisgyermekes családok számára leginkább az olyan családi társas adhat egy kis kikapcsolódást a mindennapi rutin alól, ami nem haladja meg a kicsi képességeit, vagyis attól függően választják ki, hogy éppen milyen értelmi szinten van a kicsi. Ha nagyobb testvér is van a családban, például tinédzser, akkor kedvező eredménnyel zárulhat egy olyan családi társas felajánlása, ami a felnőttek értelmi szintjéhez közelít.

Sok olyan társasjáték van már manapság a piacon, amelyek direkt felnőttek számára lettek kitalálva. Ezeknek a társasoknak általában komplexebbek a szabályai és megkövetelnek egy bizonyos szintű koncentrációt, intelligenciát, amellyel a kisebbek még nem rendelkeznek, így nem is élvezhetik azokat. Összegezve elmondható, hogy egy jól kiválasztott családi társas igazi örömforrás lehet a szürke hétköznapok beszínezésére.

Kategória
Címkék