"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A hosszú nyaklánc a divatvilágban

Szép nyaklánc

Szép nyaklánc

Annak ellenére, hogy egyes tárgyak és ruházati kiegészítők divatba jönnek, nem feltétlenül valóak mindenkinek vagy bármi mellé. Az egyik példa erre az olyan hosszú nyaklánc, ami mostanában szinte mindegyik fiatal lány nyakában lóg. A hosszú nyakláncok divathulláma néhány évvel ezelőtt tört be a piacra.

Leginkább a divatbemutatók hosszúlábú modelljein lehetett látni ilyeneket és nem véletlenül. Mivel a hosszú nyaklánc leginkább a magas és vékony hölgyek számára hat előnyösnek. Az alacsonyabb lányok nyakában inkább koloncként hat, nem pedig díszként. Ennek ellenére, azok is lelkesen vásárolják, akik számára nem túl előnyös a viselésük.

Mindezek mellett az egyszínű felsők adják meg a hosszú nyaklánc igazi csillogásának lehetőségét. Az egyszínű ruha vagy felső, főleg ha az magasabb nyakú vagy enyhén kivágott, akkor maga a nyaklánc lehet az, ami a hangsúlyt kapja az öltözékben. Így az egyszerűnek és unalmasnak ható ruházat is tűnhet izgalmasnak és érdekesnek általa, ami kiszélesíti a lehetőségek tárházát, ami az öltözködést illeti.

Kategória
Címkék