"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A Hankook nyári gumi igen népszerű termék

Hankook nyári gumi modellek

Hankook nyári gumi modellek

A koreai Hankook gumiabroncs gyár csak a múlt század közepén nyitotta meg kapuit. Így tehát fiatalnak mondható, a száz – százötven éves múlttal rendelkező abroncsgyártó cégek mellett. Ismertségében és népszerűségében mégis vetekszik azokkal. Nagyon sokan szeretik a Hankook nyári gumi modelljeit, mert kiváló tapadást és kényelmes vezetést biztosítanak.

Persze a termék népszerűségéhez nagyban hozzájárult az is, hogy a cég évente szervez valamilyen nagyszabású, világméretű kampányt, amiben a termékek népszerűsítése mellett, mindig helyet kap a biztonságos közlekedésre való felhívás is.

Ugyanakkor, több autóverseny sorozat gumiszállítóiként is jelen vannak a médiában. A versenyeken való részvétel nemcsak a népszerűség növelésében játszik szerepet, hiszen a rengeteg tapasztalatot felhasználhatják a Hankook nyári gumi megtervezésénél is.

Így a termékek extrém körülmények között is kiváló teljesítményt nyújtanak. Ez hát a titka a Hankook nyári gumi modelleket gyártó cég népszerűségének is ismertségének.

Kategória
Címkék