"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A GKi igazolvány előnyei munkakeresésnél

GKI igazolvány

GKI igazolvány

Ahhoz, hogy megfelelő kategóriájú gépjárművet vezethessünk, szinte minden országban vizsgázni kell. A busz és tehergépjárművekre ezenfelül még más képzések is kellenek, hiszen a gépjárművezetői képzés elvégzése nem minden esetben elegendő.

Ezeket a képzéseket a törvény írja elő, így mindenkinek be kell tartani. A GKI igazolvány felruház minket olyan alapképzéssel, amelyekre az autóbusz és teherautó vezetéséhez szükséges lehet.

Amennyiben mindkét járműcsoportra szeretnénk elvégezni a képzést, akkor a Transport Studium 30 százalékos árkedvezményt ajánl fel. Ezek a képzések rövidek, hiszen pár hét leforgása alatt elvégezhetőek. A több engedély beszerzése által kibővül a piac, hiszen több lehetőségünk van munkát szerezni.

A GKI igazolvány felmutatása által több helyen részesülhetünk előnyben alkalmazásnál. Több országban elfogadják, így a munkaerőpiac új részei nyílhatnak meg előttünk. A tanfolyam elvégzésének feltételei az elméleti és gyakorlati órákon való részvétel, valamint az ezekhez tartozó vizsgák elvégzése.

Kategória
Címkék