"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A Futuro térdrögzítő tehermentesítést biztosít

Futoro térdrögzítő

Futoro térdrögzítő

Legyen szó duzzadásról, sérülésről, rándulásról, az esetek többségében mindegyik borzalmas fájdalommal jár. A budapesti szakgyógyászati üzletben kapható a Futuro térdrögzítő, ami nem csupán kiválóan átveszi a terhet, de kényelmes stabilitást is biztosít. Ez a könnyed kellék alkalmazható ízületi gyulladások esetén,

de felhelyezhető sporttevékenységek előtt is, annak érdekében, hogy mozgás közben ne alakuljon ki károsodás. A Futuro térdrögzítő viselése közben, a térdkalács szabadon van, levegőzik, ugyanis a kiegészítő a körülötte lévő területet védelmezi.

A gyógyászati eszköz anyaga légáteresztő, így viselése közben a bőrön nem fognak kialakulni irritációk. A vékony matériának köszönhetően, a Futuro térdrögzítő a ruhák alatt sem vevődik észre, így gond nélkül lehet felvenni olyan ruhát, amit a kedv megkíván, hiszen nem fog látszani.

A bézs rögzítőt rendkívül könnyű felhelyezni, azonban, aki szeretne meggyőződni a helyes lépésekről, az megtalálja az utasításokat a www.med12.hu weboldalon. Bal és jobb térdre is remekül illik.

Kategória
Címkék