"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Cukorpótló az édes pillanatokhoz

Egy mámorítóan finom desszert az egyhangú hétköznapokat is megédesítheti. Lehet ilyen fajta kényeztetésben részed, ha a táplálkozásodból teljesen kiiktattad a cukrot? Egy prémiumminőségű cukorpótló letesztelése után, számodra is egyértelmű lesz a válasz.

A glutén-, laktóz- és persze cukormentes hozzávalókat kínáló Lisztmix internetes áruházban a tökéletes édesítőszert is megtalálhatod. A Sweet Side 10 néven forgalmazott cukorpótló igazi különlegességnek számít, ugyanis jóval édesebb, mint a boltokból beszerezhető hasonló hozzávalók, így egy csipetnyi is elég belőle a páratlan ízélményhez. Ezt a természetes eritritet, xilitolt, azaz nyírfacukrot és szukralózt tartalmazó asztali édesítőszert 250 grammos kiszerelésben rendelheted meg a lisztmix.com internetes oldalról.

A csomaghoz egy ajándék adagolókanál is jár, hogy ínycsiklandó süteményeid elkészítése közben véletlenül se téveszd el a cukorpótlóból előírt mennyiséget. Az említett honlapon izgalmas glutén- és cukormentes desszertreceptek is várnak, amelyeket érdemes kipróbálnod.

Kategória
Címkék